Formatrice Mireille Durin

Mireille Durin

Na haar afstuderen aan het ICHEC Brussels Management Instituut, startte Mireille haar loopbaan als commerciële medewerkster bij een KMO gespecialiseerd in communicatie. Daarna werkte ze als product- en projectmanager bij een telecombedrijf.

In 2000, overtuigd van de idee dat performantie sterk bepaald wordt door de interactie tussen collega’s, en overtuigd dat haar talenten elders beter konden ingezet worden, groeide haar interesse voor HR en ze koos voor een loopbaanwissel als trainer. Haar thema’s : zelfsturing, relatie met collega’s, met medewerkers, teammanagement, veranderingmanagement, projectmanagement, …

Mireille maakte zich, doorheen opleidingen en accreditaties, verschillende instrumenten en tools eigen. Haar groeiende interesse voor de dynamiek van teams, bracht haar in 2011 tot de ontwikkeling van een online vragenlijst : Your Team Assessement. Sindsdien begeleidt ze organisaties in hun streven naar een duurzame performantie via het ontwikkelen van de samenwerking in en tussen teams en via de groei van de autonomie van de medewerkers.

Haar credo : « Alleen ga je sneller, samen kom je verder. »