Anita Slembrouck coach

Anita Slembrouck

Samen zoeken naar hoe een individu, een team, een organisatie optimaal kan werken en kan ontwikkelen, vertrekkende van de kwaliteiten en met oog voor de struikelblokken. Zo kan ik het best mijn werk en mijn drive omschrijven.

‘Wat willen we samen bereiken ? Waar staan we nu, wat loopt er nu goed, waar lopen we tegenaan ? En wat moeten we uit het verleden begrijpen, erkennen en verwerken om verder te kunnen ? ‘

Dit zijn voor mij drie belangrijke richtvragen zowel in opleiding als in individuele coaching als in teamcoaching en bemiddeling . Of anders gezegd om vooruit te kunnen, moeten we ons richten op de toekomst, vertrekken vanuit het heden en verstaan wat er in het verleden is gebeurd.

Ik ben al dertig jaar aan het werk als opleider, coach, bemiddelaar en consultant en ik ben ook in die volgorde in die verschillende rollen gegroeid.

Ik ben gestart in hulpverlening en vormingswerk, heb een tijdje als leidinggevende in een loopbaancentrum gewerkt en was ook actief als opleider voor de overheidssector.

Zelf blijven leren en groeien geeft mij veel energie en ervaar ik tegelijkertijd als noodzaak om professionele ondersteuning te kunnen blijven bieden.

Doorheen de jaren heb ik verscheidene langdurige opleidingen gevolgd en certificaties verworven : consulting in groepen en organisaties, coaching, veranderingsmanagement en instrumenten zoals Leadership Effective Analysis, MBTI, DISC en andere.